Ontdek onze nieuwste collectie tijdens de tuinmeubeldagen van 9 mei t.e.m. 12 mei.
Adres: Oostendelaan 268B, 8430 Middelkerke
DECOTUIN | WOONDECO
Where design meets passion,
every garden becomes a canvas.

decotuin

Barbecue

Wij verdelen Ofyr, Black Bastard, Primo Grill en Fire Magic. Dit zijn kwaliteitsvolle en duurzame toestellen. In onze winkel staan wij u graag bij met wat uitleg en kunnen we de werking van deze toestellen toelichten. Kom zeker eens een kijkje nemen.

outdoor

Ongeëvenaarde BBQ ervaring samen met familie of vrienden

Ofyr barbecues maken van elke maaltijd een evenement. Zijn uitgekiend design, unieke eenvoud en multifunctionaliteit brengt letterlijk rond het vuur samen. Deze compleet nieuwe manier van barbecueën nodigt iedereen uit om buiten te koken en gasten te ontvangen.
Multifunctioneel is deze OFYR door de vele verschillende recepten die je erop kunt bereiden. Zo wordt de Ofyr in Spanje gebruikt om er enorme paella’s op te bereiden en in Zwitserland zorgt de Ofyr voor een glas dampende glühwein na een heerlijk dagje skiën. Verzamelen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde, heerlijk samen genieten.
Met The Bastard is alles mogelijk; bakken, grillen, stoven en roken. Dankzij de vele bereidingstechnieken, maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. The Black Bastard is de meest veelzijdige barbecue van het moment. Het toestel beschikt over een keramische binnenbekleding met uitstekende isolatiewaarde, waardoor de temperatuur binnen in The Blak Bastard uiterst consequent en stabiel blijft. Een plezier om mee te barbecueën!
De Primo Grill is gekenmerkt door zijn uitgesproken ovale vormgeving en moderne uitzicht. De volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekende lange levensduur. Deze bbq behoudt in vergelijking met andere toestellen langer zijn warmte, met het gevolg dat je meer smaak en een malser, sappiger resultaat bekomt. Dit toestel werkt op houtskool en heeft zijn eigen collectie aan bijhorende tools om zowel gewoon te grillen tot het maken van pizza’s, groenten, aardappelen, …