DECOTUIN | WOONDECO

Our passion is our strength

Barbecue

Wij verdelen Ofyr, Primo Grill en Fire Magic. Dit zijn kwaliteitsvolle en duurzame toestellen.

In onze winkel staan wij u graag bij met wat uitleg en kunnen we de werking van deze toestellen toelichten. Kom zeker eens een kijkje nemen.

Outdoor

Ongeëvenaarde BBQ ervaring samen met familie of vrienden

De Primo Grill is gekenmerkt door zijn uitgesproken ovale vormgeving en moderne uitzicht. De volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekende lange levensduur. Deze bbq behoudt in vergelijking met andere toestellen langer zijn warmte, met het gevolg dat je meer smaak en een malser, sappiger resultaat bekomt. Dit toestel werkt op houtskool en heeft zijn eigen collectie aan bijhorende tools om zowel gewoon te grillen tot het maken van pizza’s, groenten, aardappelen, …

Fire Magic bouwt reeds 75 wereldwijd de beste outdoor grills. Hun doel is het maken van de beste grills tot de levenslange trots van de eigenaar. Voor mensen die de hoogste kwaliteit en prestaties eisen is dit het ideale toestel. Dit toestel heeft alles om u te dienen. Het is gemaakt uit het beste van het beste: extra dik 304 roestvrijstaal met onovertroffen aandacht voor de kleinste details in ontwerp en bouw. Met unieke eigenschappen zoals de geavanceerde hitteverspreiding, kunt u zowel braden, roken, roosteren als grillen. De Fire Magic bbq’s zijn verkrijgbaar zowel losstaand als ingebouwd in een volledig buitenkeukenelement.

BBQ’s

Fire Magic

BBQ’s

Primo Grill

Decotuin | Woondeco

Showroom

ADRES
Oostendelaan 268
B-8430 Middelkerke

OPEN
Van 9u30 tot 12u en 13u30 tot 18u.
Woensdag en zondag gesloten.

CONTACT
M. info@decotuin.be
T. +32 (0) 59 30 61 29
F. 
059 31 53 86