Onze opendeurcondities blijven langer geldig.

Decotuin | Woondeco

Onze winkel volgt de richtlijnen en zal gesloten zijn. Wij blijven ter beschikking achter de schermen.

Dus wij staan nog steeds voor u klaar voor advies of vragen: info@decotuin.be, 0473 41 74 60 of 0496 52 36 24.

Volg onze nieuwigheden op de website. Er kan nog steeds besteld worden. Neem contact op om een bestelling te plaatsen of iets te reserveren van onze outlet promoties.

Samen staan we sterker! Hopelijk tot binnenkort!

Meubelen

Onze indoorcollectie heeft zowel een moderne als landelijke insteek. Er is keuze uit eettafels, stoelen, kasten en kleine bijzetkasten in hout, aluminium, keramiek, leder, kunstleder, stof… Kom het één en ander bewonderen en uitproberen in onze showroom. Wij verdelen topmerken als Mobitec, Devina Naïs, Joli, DTP interiors, Castle line en Muubs.

Indoor

Verdeler van topmerken

Elk merk maakt gebruik van zijn eigen materialen.

Bij Mobitec is er een ruime keuze qua uitvoering van de stoelen en tafels. Het gekozen model wordt volledig samengesteld uit de stoffering die u verkiest en is vaak mogelijk met zowel een houten poot als een inox poot.
Devina Naïs is een Italiaans design merk met een uitzonderlijke uitvoering van tafels en stoelen. Primerend is het gebruik van hoofdzakelijk natuurproducten.
Joli heeft een moderne collectie aan stoelen, tafels, wandconsoles, … en is vooral gekend door zijn glazen en keramische tafelbladen. Er zijn veel mogelijkheden qua combinaties van kleuren en grootte.
DTP Interiors geeft een industriële toets aan uw woning. Er wordt vaak gebruik gemaakt van houten tafelbladen en een inox frame. Ook in de wandconsoles komen de houtaccenten terug.
Van de Muubs collectie verdelen we zowel de kleinmeubelen (bijzettafels, krukjes, …) als de grote brute tafels samengesteld uit een stuk van een boomstam. Het ruwe accent past zowel in moderne woningen als in landelijke interieurs.
Wij helpen graag bij een totaalinrichting van uw interieur en een stijlvolle aankleding. Met een plan op maat en behulp van een moodboard zorgen we voor de perfecte combinatie binnen uw woning.

Decotuin | Woondeco

Showroom

ADRES
Oostendelaan 268
B-8430 Middelkerke

OPEN
Van 9u30 tot 12u en 13u30 tot 18u.
Op zondag van 14u tot 18u.
Gesloten op woensdag.

M. info@decotuin.be
T. 059 30 61 29
F. 059 31 53 86