Adres: Oostendelaan 268, 8430 Middelkerke
Opendeurdagen: van 12/03 tot en met 27/03
Zaterdagnamiddag 28/01 uitzonderlijk gesloten van 12u tot 15u30.
Adres: Oostendelaan 268, 8430 Middelkerke
DECOTUIN | WOONDECO
Our passion is our strength

decotuin

Design meubelen Zedelgem

Onze indoorcollectie heeft zowel een moderne als landelijke insteek. Er is keuze uit eettafels, stoelen, kasten en kleine bijzetkasten in hout, aluminium, keramiek, leder, kunstleder, stof… Kom het één en ander bewonderen en uitproberen in onze showroom. Vlot te bereiken vanuit Zedelgem en Aartrijke, Loppem, Veldegem. Wij verdelen topmerken als Mobitec, Devina Naïs, Joli, DTP interiors, Castle line en Muubs.

outdoor

Wij leveren tafels, stoelen, kasten & bijzetkasten in Zedelgem.

Elk merk maakt gebruik van zijn eigen materialen.

– Bij Mobitec is er een ruime keuze qua uitvoering van de stoelen en tafels. Het gekozen model wordt volledig samengesteld uit de stoffering die u verkiest en is vaak mogelijk met zowel een houten poot als een inox poot.
– Devina Naïs is een Italiaans design merk met een uitzonderlijke uitvoering van tafels en stoelen. Primerend is het gebruik van hoofdzakelijk natuurproducten.
– Joli heeft een moderne collectie aan stoelen, tafels, wandconsoles, … en is vooral gekend door zijn glazen en keramische tafelbladen. Er zijn veel mogelijkheden qua combinaties van kleuren en grootte.
– DTP Interiors geeft een industriële toets aan uw woning. Er wordt vaak gebruik gemaakt van houten tafelbladen en een inox frame. Ook in de wandconsoles komen de houtaccenten terug.
– Van de Muubs collectie verdelen we zowel de kleinmeubelen (bijzettafels, krukjes, …) als de grote brute tafels samengesteld uit een stuk van een boomstam. Het ruwe accent past zowel in moderne woningen als in landelijke interieurs.

Wij helpen graag bij een totaalinrichting van uw interieur en een stijlvolle aankleding. Met een plan op maat en behulp van een moodboard zorgen we voor de perfecte combinatie binnen uw woning.